Gebruikers
Met de optie Gebruikers kunnen klantbeheerders gebruikers bekijken en beheren die toegang hebben tot hun client. U kunt gebruikers zoeken, hun audittoegang en status bekijken en hun toegang beheren.
Het tabblad Gebruikers onder Toegangsbeheer stelt u in staat om de gebruikers te bekijken, toe te voegen en te beheren die toegang hebben tot de testgevallen van uw organisatie.
Gebruikers Bekijken
Om alle gebruikers die aan uw client zijn gekoppeld te bekijken, voert u de volgende stappen uit:
-
Klik op de startpagina van de Axe Auditor op Toegangsbeheer. De pagina Toegangsbeheer verschijnt met het tabblad Gebruikers dat standaard is geselecteerd.
| Veld | Beschrijving |
|---|---|
| Toont het e-mailadres van de gebruiker. | |
| Testgevallen | Toont het aantal testgevallen dat aan de gebruiker is toegewezen. |
| Status | Toont de huidige status van de toegang van de gebruiker — Actief (toegang geaccepteerd) of In afwachting van acceptatie (uitnodiging in behandeling). |
| Acties | Met de optie Beheren kunt u het toegangslevel instellen voor de beschikbare testgevallen, - de uitnodiging opnieuw verzenden naar de gebruiker als deze de uitnodiging niet heeft geaccepteerd en de gebruiker verwijderen, waardoor ze de toegang tot de toegewezen testgevallen verliezen. |
Om het toegangslevel voor testgevallen in te stellen, voert u de volgende stappen uit:
-
Vanaf de Toegangsbeheer-pagina, onder Acties, klikt u op de Beheren-dropdown.
-
Klik op Beheer toegang. Het Toegangslevel Instellen-dialoogvenster verschijnt.
-
Kies de testgevallen die u wilt toevoegen, of deselecteer de testgevallen die u wilt verwijderen, en klik op Toegangsaanpassingen opslaan. De Toegang succesvol bijgewerkt-informatiepagina verschijnt en toont het aantal toegewezen testgevallen.
Om de uitnodiging opnieuw te verzenden, voert u de volgende stappen uit:
-
Vanaf de Toegangsbeheer-pagina, onder Acties, klikt u op de Beheren-dropdown.
-
Klik op Uitnodiging Verwijderen. Het Verzend de uitnodiging opnieuw-dialoogvenster verschijnt.
-
Klik op Uitnodiging opnieuw verzenden. De pagina Invitatie opnieuw verzonden naar de gebruiker verschijnt.
Om de gebruiker te verwijderen, voert u de volgende stappen uit:
-
Vanaf de Toegangsbeheer-pagina, onder Acties, klikt u op de Beheren-dropdown.
-
Klik op Verwijderen. Het Gebruiker Verwijderen-dialoogvenster verschijnt.
-
Klik op Verwijderen. De pagina waarop de gebruiker is verwijderd verschijnt.
U kunt ook:
- Zoek een gebruiker op naam of e-mail door het Zoek op naam of e-mail vak te gebruiken.
- Wijzig het aantal weergegeven gebruikers per pagina door de Toon-lijst te gebruiken.
- Navigeer tussen pagina's met behulp van de pagineringbesturingselementen.










